Home » Спорт » Славия си купи нов автобус от Германия

Славия си купи нов автобус от Германия

Сподели новината

Славия закупи впечатляващ бял автобус Mercedes, съобщава БЛИЦ.

Той е с цели 65 места, възможни всички удобства за футболистите, включително вътрешна вградена кухня, места за масажи и работа на медицинския екип при нужда.

Твърди се, че Венци Стефанов вече е разпоредил старт на конкурс за щатни масажистки, които ще имат отговорност единствено при пътуванията на отбора, особено при по-дълги преходи, когато ще има необходимост от загряващи или възстановителни процедури.

Масажистките няма да са част от оперативния екип по време на мачовете, който вече показа ултра професионализъм, особено в случая с Георги Петков неотдавна. Най-вероятно на хонорар ще бъде нает и оперативен готвач – за правилно хранене на състезателите след мач.

В понеделник, за изпълнение на задачата, за Германия отлетя немският възпитаник на гимназия Георг фон Поербах в Австрия и на спортния университет в Кьолн – тийм мениджърът Светослав Костадинов, заедно с клубния майстор на волана и шофьор на първия отбор Георги Борисов. Автобусът вече е платен, уреждат се последни формалности и се очаква в неделя да бъде паркиран на клубния стадион в столичния квартал „Овча купел“.

Освен модерния Mercedes за първия отбор, клубът вече диша много по-спокойно с още два за юношеските формации и техните пътувания.

Славия си купи нов автобус от Германия

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.