ЛИЦАТА 

Кръчмарски снимки с отец Иван разбуниха духовете във Facebook

Кръчмарски снимки с известния като благодетел отец Иван от Нови Хан разбуни духовете във Facebook. В социалната мрежа цял ден вчера циркулираха два фотоса, на които се вижда как свещеникът е на маса с младо момиче и двамата похапват мръвка.

Самият отец Иван коментира, че всъщност девойката на снимките е внучката му, с която бил на почивка в Гърция преди около две седмици.

„Вечеряхме в ресторант, на брега на морето. Аз в таверни не ходя. Беше ми шофьор. Иначе е на 22 години, живее в София и е сценичен гримьор, какво толкова е станало и от къде са се появили тези снимки, недоумяваше свещеникът.

В същото време отец Иван поясни, че дори е изкарал тежко боледуване. Две седмици е бил на лечение във Военна болница в София.

„Вдигнах температура и се разболях от червен вятър. Дори загубих съзнание. Приеха ме в болницата в Монтана, но след това се наложи да отида и в София, каза още свещеникът.

Той уточни, че в момента в приютите в Якимово и в нови Хан има 72 ученика и затова да му необходими средства за облекло и учебни пособия. Дарители са му помогнали да плати едната сметка за ток.

„Аз не произвеждам нищо и няма от къде да намеря пари. Добре, че има добри хора да помагат. Онзи ден оставих 1700 лева за дрехи за децата в един магазин в Лом, много е скъпо всичко“, каза още той.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ