МИСТЕРИИ 

Тайни ритуали против лош късмет

Лошият късмет – това е понятие, което често ни преследва и трови живота ни. Съпътстват ни лоши и хубави дни. Има моменти, когато на човек всичко му е наред, а в други случаи не ни върви във всяко едно отношение.

Отдаваме това на лошия си късмет, разочаровани сме от живота си и изпадаме в депресия. Има няколко магически трика, които да ви отърват от дребните неприятности, създаващи впечатлението, че не ви върви и ви преследват само проблеми. Първата препоръка учи – след ставане от сън трябва да си повтаряме на глас, че никой не може да пробие защитата ни и късметът ще е винаги с нас.

Друга интересна препоръка учи, че ако ви предстои делова и важна среща, от която зависи бизнесът ви, трябва да потъркате дланите си, да ги съедините и да духнете с устни между тях, повтаряйки – колкото е ярко слънцето, толкова късметът ми да е силен днес.

Много важно е да сме обградени от магическа защита. Това се постига, като предната вечер, когато слънцето се скрие зад хоризонта, отворим нов пакет със сол и вземем три щипки, поставяйки ги в дясната си длан, след което движим ръката си над пламъка на запалена восъчна свещ, повтаряйки три пъти, че не се страхуваме от лошия си късмет, разпръсквайки го по пътя.

След това отиваме до най-близкото кръстовище и хвърляме солта зад гърба си. Редовно измивайте лицето си със светена вода, това пречиства и ни пази от негативна енергия. Не се бършете, а чакайте да изсъхнете. Остатъка от вода използвайте да полеете дърво.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ