СПОРТ 

Илиан Илиев за Ради Василев: Светът не започва и не свършва с неговия гол

Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори преди мача с ЦСКА, е в събота от 20:00 часа на „Българска армия“. Наставникът на „моряците“ заяви, че Радослав Василев, който донесе победата на България над Норвегия, трябва още много да работи, тъй като светът не започва и не свършва с този гол.

„Радвам се, че имаме национал в представителния отбор. Хубаво е, че не се обръща внимание само на високо котираните отбори в първенството. Добре е, че Ради вкара, но това не означава кой знае колко много. Предстои му още много работа. Светът не започна и не свършва с този гол“, започна Илиан Илиев.

„Срещу ЦСКА ни предстои труден мач. Всички играчи трябва да положат огромни усилия, за да постигнем някакъв успех. ЦСКА направи силна селекция, тръгна добре в първенството, а на собствен терен мисля, че има само победи. Мисля, че ще си тръгнем със задоволителен резултат, ако в дефанзивен план се представим както в последните мачове. Трябва да сме дисциплинирани. Това е ключът в тази среща“, допълни треньорът на Черно море.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ