ПОЛИТИКА 

Георги Марков: Унгарският премиер Виктор Орбан да напусне ЕНП! Той няма място до Меркел

Унгарският премиер Виктор Орбан да напусне ЕНП. Той няма място в една формация с канцлера Ангела Меркел, защото в момента в Германия има клане на християни от имигрантите, поканени от канцлера. Това коментира пред Dir.bg депутатът от ГЕРБ Георги Марков по повод на острите дебати в Европейския парламент и предложението на холандката Юдит Сарджентини (Зелени), която призова ЕП да подкрепи предприемането на процедурата по чл. 7 от договора за ЕС срещу Будапеща – лишаване от право на глас в Съвета на Унгария.

Считам, че Европейският парламент, чрез лобито на Сорос, което е над 226 депутати, се опита да си отмъсти на Орбан за това, че няма шеф. И наистина Орбан няма шеф, Унгария е суверенна страна. Орбан 3 пъти е избиран с 2/3 мнозинство. Проведе референдум за мигрантите, завършил с 99 на 1.

Европейският парламент е безсрамен, защото допусна всичко това, което се разиграва в Европа, да промени профила й, да има милиони мигранти, преминали границите на суверенни държави не по закона и установения ред, прояви, които се наказват по нашето законодателство, например с 5 години лишаване от свобода.

„Елате, ще се справим“, бе мотото на Германия към мигрантите. Справянето е следното – стотици невинни жертви. Ще споделя някои от последните случаи – малолетната Миа бе намушкана с нож от афганеца Абдула в град Кандел, и то навръх Коледа. Афганистанецът получи едва 8 години присъда, тъй като го бил направил от ревност. И само заради това решение Германия трябва да бъде поставена под мониторинг за липса на върховенство на закона. Освен това малката Сюзане във Висбаден, коментира депутатът от ГЕРБ.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ