НОВИНИТЕ 

Пазете се! „Ауди“ СВ 4860 МС за 1 минута създаде 2 риска за 2 катастрофи

Кой шофира Ауди СВ 4860 МС попита наш читател и предупреди колегите си да се пазят от този човек в София. Малко преди 19 часа черната кола с този номер изпреварва двете колони на улица “Пушкин” преди светофара на

Околовръстното шосе, оказва се в насрещната лента и само секунди го спасяват от челен удар с автобус. Очевидно амбициран от успешната каскада, той прави втори агресивен опит – този път опитва буквално да се вреже в автомобил от колоната, спряла на черен светофар.

Дама излиза от мястото на пътника от “атакуваната” с невероятна агресивност кола и пита шофьора от аудито: “Искате да се ударим?”. “Да!”, кима със задоволство шофьорът. Секунди след като светва зеленият светофар, водачът с видима радост натиска газта, почти излита с бръснещ полет край колегите, за да….завие в близка уличка.

“Този шофьор или беше пиян, или дрогиран, или много гладен. Но обаче не го оправдава за тази минута агресия, която застраши живота поне на десет души, без да броим пътуващите в автобуса”, коментира читателят, записал номера на опасната кола.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ