ШОУ 

Сузанита щяла да eмигрира, тук никой не я разбирал

„Смятам да напусна скоро България“. Тази бомба хвърли скандалната певица Сузанита на своите фенове. Щерката на Орхан Мурад е категорична, че у нас не може да се развие достатъчно и затова желае да избяга от родината ни. „Съвсем скоро ще се махна!“ – заканва се Сузанита. 15-годишната изпълнителка смята, че зад граница може да пожъне огромни успехи за разлика от България. Скандалната певица вече е избрала мястото, където да се премести, но го пази в тайна. Заедно с нея ще замине и приятелят й.

Към момента Сузи си търси чуждестранен продуцент, който да я лансира и да й урежда участия зад граница. Дъщерята на Орхан Мурад владее добре английски и езиковата бариерата няма да е проблем за нея. Както „България Днес“ първо писа, Сузанита не прекрачи прага на къщата на „ВИП брадър“. Всички медии слагаха за сигурна участничка щерката на Орхан Мурад, въпреки че тя категорично отрече това. Появи се информация, че цялото й семейство ще бъде в къщата.

„Не вярвайте на всичко, което се пише. Както виждате, не съм във „ВИП брадър“, обясни Сузи. В същото време екстравагантната изпълнителка все повече замяза на истинска кифла. Въпреки скромните си години Сузанита наду устните си с хиалурон, както правят Николета Лозанова и много чалга певици. „Сложиха ми го без упойка. Дори не белеше“, разкрива за процедурата Сузанита.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ