ТЕМА 

Бездомна столична старица обвини в тормоз общинар от ВМРО

Възрастна жена подаде сигнал в Трето районно управление на столичната полиция срещу общинския съветник от ВМРО Карлос Контрера. Според жалбата, Контрера е разпилял багажа на жената в метростанция вчера.

Показания в полицията все още не са давани. 87-годишната Дора Николова в момента няма жилище. Снощи оставя багажа си на стълбите на метростанция и слиза да види колко е часът.

„И аз като се обръщам, и тя като се обръща там летят крака до тавана и хвърчат разни неща, които аз в момента не мога да осъзная какво са, но понеже аз тръгвам там, където съм си оставила багажа и виждам, че това е моя багаж, който се сипе по багажа, който се тъпче“, описва последвалите събития тя пред bTV.

Има и свидетели на случката. По думите им, Контрера се отнася грубо и с тях, и с полицаите, които идват малко по-късно. „Започна да ме влачи тук под мишница, каза ми: „Сега ще видиш кой съм аз!“. И аз му казвам: „Вие какво, полицай ли сте?“ Той ми казва „Аз съм полицай! Сега ще ви покажа!“, разказва Ирина Кръстева.

Дора обяснява, че не познава Карлос Контрера, въпреки че скоро е нощувала в коридoра на сградата на ВМРО. От пресцентъра на участващата в управлението националистическа партия заявиха, че Контрера няма да коментира докато не бъде извикан в полицията, за да даде показания.

„Да се извини по някакъв начин на жената и да направи нещо за нея. Това е част от българския народ, независимо колко са симпатични и какво е психичното им състояние, никой не знае какво ще стане с нас“, призовава Ирина Кръстева.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ