СИНЯ ЛАМПА 

Млада крадла се обеси в ареста, отишла до тоалетната сама

Задържана за кражба жена от Мездра се е обесила в следствения арест във Враца, съобщи BulNews. В неделя преди обед надзирателите забелязали, че Петя Цокова се бави много време в тоалетната и влезли в помещението, което е част от врачанския затвор.

Там заварили 23-годишната жена да виси на саморъчно направена от нея бесило. Служителите я свалили от въжето и веднага извикали лекарски екип от Спешното, който пристигнал светкавично, но не успял да я спаси.

Младата жена, която била криминално проявена и осъждана беше заловена на 11 септември от полицията в Мездра, след като нападнала самотно живеещ възрастен човек. Петя Цокова влязла в къщата му и го заплашила с нож, след което му взела 20 лева и мобилния телефон, и избягала. Часове по-късно полицията я открила в изоставен железен фургон недалеч от къщата на ограбения човек.

Задържаната направила пълни самопризнания, като в нея бяха открити ножът и телефонът. Казала, че й трябват пари за храна и заради това нападнала пенсионера. Признанието й обаче не помогнало, тъй като тя имала и други подобни прояви преди това.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ