Home » България » Политолог: Съмненията са, че Божков беше пуснат да се разходи до Дубай, защото у нас щеше да е много неудобен свидетел

Политолог: Съмненията са, че Божков беше пуснат да се разходи до Дубай, защото у нас щеше да е много неудобен свидетел

Сподели новината

„През последните две години сме свидетели на словесна атака срещу прокуратурата. Очакването беше, че в момента, в който управляващите влязат във властта, ще се предприемат някакви действия“, коментира политологът проф. Румяна Коларова в „Тази сутрин“.

„Нямам предвид само последните 100 дни, но и двете служебни правителства. Това, което се очаква, е, че тези политици ще имат някакви конкретни действия, свързани с прокуратурата“, добави тя.

По думите ѝ всичко е на ниво словесна атака.

„Стигаме до една ситуация на дума срещу дума, война на институциите, засилване на недоверието както към прокуратурата, така и към правителството“, посочи проф. Коларова.

„Рейтингът на прокуратурата е много нисък, за разлика от рейтинга на правителството“, отбеляза политологът доц. Петър Чолаков.

„Атаката на правителството не е, защото Иван Гешев не им е симпатичен, а защото е показал, че не върши своята работа“, каза той.

„Иван Гешев пък каза, че имало война срещу прокуратурата. Не става въпрос за война, а да се спазва законът. Остават съмненията, че има двоен стандарт, остават съмненията, че например Васил Божков беше пуснат да се разходи до Дубай, защото тук както иска да свидетелства, увреждайки дори личния си интерес, тогава щеше да бъде един много неудобен свидетел“, коментира политологът.

Поставете оценка:

3

Оценка 3 от 1 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.