Home » Спорт » В Италия: Киелини приключва с националния отбор

В Италия: Киелини приключва с националния отбор

Сподели новината

Капитанът на националния футболен отбор на Италия Джорджо Киелини изигра своя мач под номер 116 за Скуадра адзура в контролата с Турция и това почти сигурно ще се окаже последният му за тима. Той бе сменен през второто полувреме на контролата, като целуна капитанската лента и след това я връчи на вратаря Джанлуиджи Донарума. В Италия приеха това като жест на сбогуване.

„Очаквахме да изиграем друг мач, не можем да го отречем. Но футболът е това. Четвъртък бе тъжна страница в кариерите ни, това ще остави завинаги празнина у нас. Но в спорта, както и в живота, трябва имаш силата да се изправиш. Винаги. И тези момчета могат да напишат още важни страници в историята на италианския футбол и да ни накарат да изживеем още емоционални моменти като този от миналото лято. Форца адзури!“, написа защитникът на Ювентус на профила си в Инстаграм, с което намекна, че няма да играе повече за националния тим на страната си.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар