HI-LIFE 

Бременната Преслава вдига сватба

Фолкзвездата Преслава преди броени дни излезе по майчинство и се оттегли от голямата сцена. Папараци уловили бременната певица и нейната половинка Павел по време на следобедната им разходка в един от големите столични молове.

От кадрите се вижда ясно наедрялото коремче на изпълнителката, което в продължение на месеци тя се опитваше да прикрива със свободни тоалети. В ежедневието си очевидно Преслава не се страхува от лоши очи, щом носи прилепнали блузи, под които се вижда, че тежащата доскоро 48 кг изпълнителка се е поналяла и окръглила. Вместо да пазаруват бебешки дрешки, да оглеждат колички или обзавеждане за стаята на бъдещата си наследничка, фолкаджийката и гаджето й се отбиха единствено в магазин за техника.

Там двамата разглеждаха щателно всички видове дронове и апаратура за снимане, които се предлагаха. Вероятно покупката на подобни устройства е свързана с тяхното хоби – планинарството или с предстоящата им сватба, която ще снимат отвисоко. Съвсем наскоро пайнерката бе упрекната от феновете си, че не се пази достатъчно, защото в социалните мрежи пусна снимки как нощува на палатка в гората.

По екстремните изживявания Преслава се запалила покрай любимия си, с когото използвали всеки уикенд за разходки по екопътеки из цялата страна.

Всъщност това бил начинът й да се справя с тежката бременност, която карала. Неприятните симптоми, които я сполетели още в първите месеци, я накарали толкова рано да прекрати участията по клубовете и да се изолира от напоената с алкохол и цигари обстановка в тях. Дискомфортът обаче не помрачава доброто настроение на певицата, която по време на разходката с мъжа си не престана да се смее шумно и да го държи под ръка.

Двамата изглеждат завидно щастливи, макар Павел Лазаров да няма слава на верен мъж. През леглото на криминално проявения бизнесмен са преминали не една или две известни красавици, сред които дори плеймейтката Златка Райкова. Русата сензация на „Като две капки вода“ имаше дългогодишна връзка с Лазаров, с когото дори сключиха църковен брак. До наследник обаче не се стигна, тъй като бизнесменът вече има син от предишна своя връзка.

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ