МИСТЕРИИ 

Буква на дланите определя живота ни

Смята се, че хората, при които линиите на дланите и на двете ръце на определено място образуват буквата X, ще постигнат в живота истинско величие. Те ще оставят след себе си значимо духовно наследство. Прието е да се смята, че такива личности оказват върху света голямо влияние, без понякога дори да го осъзнават. Такива хора движат обществото напред.

Оказва се, че на нашата планета те са ограничен брой – само 3 процента. Древната гадателна система, наречена хиромантия, позволява да се определят чертите на характера и бъдещето на човека по линиите на дланта му. Тази практика води началото си отпреди векове от Индия, Египет и Гърция. Александър Македонски е един от хората, върху чиито длани ясно се различава кръст, образуван между така наречените „линия на главата” и „линия на сърцето”.

Подобни знаци имат на ръцете си Ейбрахам Линкълн, Фидел Кастро, Владимир Путин и други световни лидери. Независимо че някои от тях имат противоречива слава, те оказват огромно влияние в историята на човечеството. Разбира се, не всички хора с подобен знак върху ръката постигат в живота си успех. Очевидно за пълното „съответствие” са нужни и други обстоятелства. Но успешните личности се срещат най-често именно сред тях.

Хиромантите твърдят, че такива хора притежават силен характер, железни принципи, изключителни таланти, остър ум и фантастична интуиция. Те бързо вземат правилните решения, рядко грешат при оценката си за другите хора, никога не се занимават със самоанализ и самобичуване. Практически не можете да ги излъжете или предадете, тъй като те не допускат до себе си потенциални изменници.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ