ЛИЦАТА 

Наталия Гуркова погребва съпруга си в ЮАР тази събота

С поклонение в Йоханесбург ще бъде изпратен убитият съпруг на Наталия Гуркова – Джорджe. Погребението ще е в събота, 6 октомври, в Гръцката ортодоксална църква в ЮАР. Бившата Мисис България вече е в Йоханесбург, където е и майката на Джордже Михалевич.

Погребението се забави със седмица заради аутопсия и изясняване на причините за смъртта му. Семейството първоначално има желание Джордже да бъде погребан в родната си Черна гора, но заради всички усложнения около аутопсията поклонението ще е в ЮАР, пише в. „България днес“. След смъртта на Михалевич започнаха да изплуват наяве негови връзки с лица от подземния свят.

Той е известен в ЮАР с бизнеса си с диаманти. Медиите в Сърбия и ЮАР разкриват, че е имал бизнес отношения с осъдените за убийството на Желко Ражнатович – Аркан, които от години се укриват в Йоханесбург. Единият от тях Милан Джуричич е застрелян през април в Йоханесбург, а разследващите намират сходство между неговото убийство и това на Михалевич.

Самата Наталия и двете им деца от години не са стъпвали в ЮАР. По молба на Гуркова семейството се пренася в София, Михалевич пътува постоянно, но често се връща при жена си. Последната им обща снимка в София е от 16 септември. Дни по-късно Джордже заминава за ЮАР, а семейството му остава тук. Наталия категорично отказва да продължат живота си в ЮАР заради страх от покушения и високата престъпност, но Михалевич продължава пътуванията си по работа.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ