СИНЯ ЛАМПА 

Бившият съпруг на убитата Вики: Камера е заснела млад мъж, който бяга

Все още не вярвам, че убиецът на Виктория е задържан. Докато не се уверя с очите си не вярвам. Надявам се това да е истинския убиец, защото това би означавало, че е инцидент, а не някаква поръчка, което беше много притеснително. Това каза бившият съпруг на убитата ТВ водеща Свилен Максимов в ефира на БТВ.

По думите му една камера в района на престъплението е заснела млад мъж, който бяга след убийството. „В главата си превъртам страшно много вариации. Нека да изчакаме и да видим конкретните факти. Видях с очите си, че полицията работи много сериозно по случая. Тези хора си дадоха усилие по този случай. Хората ме впечатлиха най-много. Те излязоха да подкрепят. Това ми направи най-голямо впечатление“, заяви бизнесменът. „За последно я видях в петък. Говорихме точно преди тя да отиде да бяга“, сподели Максимов.

„Тя бе един изключително весел човек. Тя работеше върху доста проекти. Виктория не беше разследващ журналист. Тя бе директор на телевизия, която даде гласност на разследвания. Това ни притесни, че е свързано с нейното убийство“, коментира бившият съпруг на журналистката.

На въпрос какво наказание заслужава убиецът, Свилен заяви: „Кое е това наказание, което ще ни я върне? Аз предпочитам да се съберем колегите и да видим как да продължим нейното дело. Това ще ни даде някакво удовлетворение. Ако може всеки един гражданин в беда да получи това, което тя, бих се радвал. Тя искаше да промени града си и държавата си към по-добро. Тя бне спря и ние няма да спрем“.

„Мерките за сигурност очевидно не са достатъчни. Най-лесно е да обвиним полицията и държавата, но аз ще погледна в моята градинка. Можеше и аз да съдействам като човек с възможности. Лошото е, че в България трябва да стане нещо лошо, за да се вземат мерки. Можех да вложа средства в охрана“, каза още той.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ