ПОЛИТИКА 

Цветанов към БСП: Стига с тази омраза и агресия

От името на парламентарната група искам да заявя, че заставаме зад Николай Нанков. Това е човек, зад който застана всяка една професионална общност. И когато един министър е успял да направи политики, които да достигнат до всички български граждани, вашите нападки са просто безсъдържателни. Да си припомним ,,Струма“ и инвестициите в Северозападна България, които се случиха при него.

Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод критиките, които бяха отправени от страна на опозицията към управленския мандат на бившия министър на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, чиято оставка като депутат се очаква да бъде гласувана днес от Народното събрание.

,,Подкрепяйте инициативите на господин Нанков. Стига с тази омраза и тази агресия, вашата формация доникъде няма да стигне така“, обърна се по адрес на БСП Цветанов.

„Мисля, че днес можем да дадем уважение и респект за денонощния труд на българските полицаи, следователи и прокурори“, заяви той. „Не знам как гледате тези професионалисти, които укорявахте в часовете след като беше установено, че има жертва“, коментира Цветан Цветанов към БСП.

„Вие искате само да рушите и да създавате напрежение в обществото и това под една или друга форма не ви прави чест. Това е ваше право и профилът ви на поведение, откакто имате сегашния си председател. Решете си проблема във вестник „Дума“ и тогава излезте на трибуната“, посочи той.

„ПГ на ГЕРБ в коалиция с „Обединени патриоти“ доказахме, че можем да носим морална отговорност. И достойният Валентин Радев, и достойният Ивайло Московски, и достойният Николай Нанков подадоха оставките си“, обяви Цветан Цветанов.

„В Бяла загинаха български граждани, а вие не понесохте никаква морална отговорност. Българските избиратели не ви дадоха възможността да имате следващ управленски мандат, дълги години няма и да го имате“, каза още той.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ