СИНЯ ЛАМПА 

Психиатър за убиеца на Виктория: Снимките му са на нормален човек, действията му – на психопат

Разпространените снимки на уличения в убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров са нормални и подходящи за един млад човек на 21 години. Това каза психиатърът д-р Веселин Герев, който направи психологическа картина на обвинения. Това обаче показва едно-единствено нещо, че във всеки един от нас дреме по един психопат, както казва Фройд.

Един психопат в нормална ситуация не може да бъде различен от един нормален човек. Това потвърждава факта, че в определена ситуация той може да придобие нечовешки черти и поведение и да извади дълбоко покривани в психиката си агресия, жестокост и психопатия, подчерта специалистът.

Когато човек е под въздействие на алкохол и различни стимуланти, той е склонен към асоциално поведение и към психопатски прояви. Деянието, извършено от Северин Красимиров, е с почерк на много голяма жестокост, агресия, принуда, много брутално е извършено действието, аланизира д-р Герев. Това потвърждава теорията, че хората, които са склонни да злоупотребяват с алкохол, наркотици и психостимуланти, са хора с криминално и асоциално поведение.

Характерното за психопатите, когато са в критична фаза, е, че те твърдо държат да задоволят безусловно нагоните си. Хората имат три нагона: за самосъхранение, за храна и за секс. Практиката показва, че в 90% задоволяването на тези нагони е причина за криминалните деяния при психопатите.

След няколко неуспешни проверки на регистрирани за изнасилвания, хора от близката лудница, задържан чужденец и неизлязла ДНК полицията започва да смята, че журналистката Виктория Маринова е убита заради грабеж. Преглеждат се записи от камери, разпитват се свидетели. Така се стига до видео, на което младеж е заснет да тича из Русе с телефон със специфичен бежов калъф в ръка. Свидетел е посочил, че момче с подобно описание бягало по алея в парка, където е убита журналистката Виктория Маринова, а камера засякла движението на 20-годишния мъж, който е същия като бягащият из града.

ДНК експертиза и кръв от Виктория са открити по дрехи в дома на Северин Надеждов. По тези две улики криминалистите стигат до убиеца на момичето, който е избягал в немския град Щаде в неделя – ден след изнасилването и последвалата смърт на тв водещата. Северин е задържан там във вторник вечерта.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ