Home » България » Мъж и дете загинаха при катастрофа край Чирпан

Мъж и дете загинаха при катастрофа край Чирпан

Сподели новината

63-годишен мъж и 13-годишно момиче са загинали на място при челен удар вчера следобед близо до чирпанското село Зетьово, съобщават от Окръжната прокуратура в Стара Загора.

Пострадали са възрастна жена и още трима младежи. Задържан е шофьорът на един от автомобилите.

На първи април около 16 ч. 7 младежи от Чирпан се движели пеша по пътя. Ударът става, когато в опит да ги заобиколи 20-годишен шофьор навлязъл в насрещната лента и ударил движещия се срещу него автомобил.

В него пътували мъж, който починал на място и 80-годишна жена, която е приета в болница. Автомобилът на младия шофьор, който също е ранен, се завъртял и блъснал няколко от пешеходците. Един загива, а двама други са ранени.

Образувано е досъдебно производство.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар