ШОУ 

Дарин Ангелов иска още деца

Актьорът Дарин Ангелов, който е горд носител на приза „Татко на годината“ призна, че заедно със съпругата му Антония Русева се надяват скоро семейството им да се увеличи с още един член.

Щастливата двойка посрещна първородната си дъщеричка през 2016 г., като малката е кръстена на звездния си баща – Дария. „Благодарни сме на Бог и съдбата, че ни предоставиха точно тази малка принцеса да бъде наша рожба. Ежеминутно ни изненадва и ни прави толкова щастливи и усмихнати“, коментира тогава екранният ветеринар и бивш полицай от „Скъпи наследници“.

Пред bTV този уикенд съпругата му ще разкрие защо смята, че връзката им е сюрреалистична. „Не можеш да останеш безразличен към такава личност, когато се появи в живота ти и прояви желание да продължи рамо до рамо с теб. Тя е изключително интелигентен човек със страхотно чувство за хумор, с когото можеш да водиш безкрайни разговори на най-различни теми”, коментирал е неведнъж по адрес на жената до себе си Ангелов. Двамата се разходиха до олтара броени месеци преди да гушнат и първата си рожба.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ