НОВИНИТЕ 

Напрежение в Русе: Мотористи нахлуха в ромската махала

Напрежение в ромската махала в Русе. Група мотористи, около 15-20 човека, нахлуха в района. Целта им е била да открият близки и роднини на обвинения за убийството на журналистката Виктория Маринова, предаде Bulgaria ON AIR.

Имало е погром на една от къщите, а именно домът на лелята на Северин, където той се е укривал в часовете след извършеното престъпление.

След като не са успели да открият никого, мотористите се отправили към другия ромски квартал „Селеметя“, където се знае, че живеят близките и роднините на 21-годишния мъж.

Днес следобед от русенската полиция съобщиха, че няма информация за готвено нападение над квартала. Полицейски патрули и служители на жандармерията са изпратени в кв. „Тракция“ в Русе за осигуряване на спокойствието на жителите, съобщиха тази вечер от пресцентъра МВР.

Причината е, че група мотористи е преминала през квартала, но без да създават безредици. Няма информация за възникнало сбиване.

В квартала последно е живял Северин Красимиров, който бе арестуван в Германия за убийството на 30-годишната Виктория Маринова, допълват от полицията.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ