ШОУ 

„Мис Свят – България“ върти прически и грим нощем

Вероника Стефанова, която доскоро носеше короната на Мис Свят-България, се зае със задачата да отвори първия нощен бюти бар у нас. Красавицата, която брани честта на страната ни миналата година в Китай, посрещна първите посетители на салона си по време на бляскавото откриване в Студентски град в четвъртък вечер.

Коктейли обаче ще продължат да се разливат на терен, тъй като именно този комплимент е сред скритите оръжия на новото местенце на модела. Идеята е всеки, който иска да се отдаде на нощния живот да може да дойде при нас и не само да се разкраси, но да изпита едно истинско преживяване

Няма да има обособено място за бар, но ще има кетъринг на място, като винаги – ако някой има по-специфични желания за питие – може да направи предварителна заявка. Иначе на лице ще има шампанско и вино“, разкри пред „Монитор“ Рони, за която това е втори салон за красота. Освен с чаша в ръка, гостите ще могат да релаксират по време на процедурите и на фона на хитови парчета, подбрани специално от DJ-и на място. Бюти барът, който носи името V&A, ще работи до около час след полунощ в дните, в които нощният живот е по-засилен – петък и събота.

„Най-накрая някой да помисли и за работещите жени… Браво Рони! Ще се виждаме често“, екзалтирана е и Мис Вселена-България 2000 Маги Вълчанова.

Отварянето на салона идва в изключително емоционален момент за Стефанова. Преди броени седмици тя обяви, че ще се разходи до олтара с нейния избраник. Годежния си пръстен тя получи навръх неговия рожден ден, а щастливата двойка вече е в очакване и на първото си дете. „За първи път не дефилирам сама, а с моята бъдеща дъщеря, която вече четвърти месец расте в мен“, с тези думи Вероника обяви, че е бременна по време на третото си участие в Седмицата на модата в Милано. Само няколко месеца след появата на бебето, гордите родители ще си кажат заветното „да“ на пищна церемония в Правец, а в ролята на шаферка на Стефанова ще влезе Мис Русия Полина Попова, с която завързаха приятелство по време на участието си в Мис Свят.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ