ПОЛИТИКА 

Атанас Атанасов: Институциите в България са тежко обезличени

Правителството управлява парите в България, въпреки че в Конституцията пише друго. В държавата има много пари, след като правителството може да подари 43 млн. лева и да ги подари на едно физическо лице – Георги Гергов. „Дупката“ във Варна излиза по над 7 хиляди евро на квадратен метър. Няма такова място никъде другаде в света.

Това каза в студиото на БТВ ген. Атанас Атанасов от „Демократична България“. „Проблемът в момента е, че институциите са тежко обезличени в България. Няма такива. Изниква дадена ситуация, изведнъж се появява Бойко Борисов и решава всичко. Решенията се взимат еднолично. Това е големият проблем.

Със сделката за „Дупката“ Борисов си купува влияние в така наречения му политически опонент. За това тази опозиция е бутафорна. Управлението има пълен комфорт в парламента. Въпреки това не минава седмица без скандал между управляващите. Това показва, че горе нещата се получават, но долу в низите не може повече да се търпи това положение. Видяхте и в чужбина как реагираха за убийството в Русе. Защо да не питат хората?“, попита Атанасов.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ