Home » Новини » Александър Тунчев: Подавам оставка! Рибата се вмирисва откъм главата!

Александър Тунчев: Подавам оставка! Рибата се вмирисва откъм главата!

Сподели новината

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев, обяви след загубата с 0:4 от ЦСКА 1948, че ще подаде оставка, защото в пловдивския тим е назряло време за промяна.

„Може само да гадаем какво щеше да бъде, ако сме с 11 човека. И да кажа, че не е било справеливо, това е било решението на съдията. Имаше спорни отсъждания, но и да коментирам, няма да променя нищо. Теренът бе доста тежък, а в началото на второто полувреме допуснахме грешки и рухнахме“, започна Тунчев.

„Знаете, рибата се вмирисва откъм главата. Аз ще понеса своята отговорност и ще си подам оставката. Може би е дошло времето за промяна. Собственикът ми има доверие, но явно липсва нещо и трябва промяна. Не се чувствам предаден“, обяви наставникът.

„Надявам се в следващия кръг отборът да победи – това е начинът. На този етап смятам, че в следващия кръг няма да съм треньор на Локомотив Пловдив“, завърши откровено наставникът.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.