Home » Спорт » Нападател на Рома докосва 60-годишен рекорд

Нападател на Рома докосва 60-годишен рекорд

Сподели новината

Нападателят на Рома Тами Ейбрахам ще има възможност тази вечер да запише името си в историята на Серия „А“. Юношата на Челси е с 15 попадения от началото на сезона в италианското първенство и е само на един гол от рекорда на Джералд Хичънс, поставен през сезон 1961/62 с фланелката на Интер.

Именно Хичънс е англичанинът с най-много голове в Серия „А“ в рамките на един сезон – 16. Ако Ейбрахам порази поне веднъж вратата на Сампдория на „Луиджи Ферарис“ по-късно днес, той ще изравни или съответно подобри това постижение.

Още в първия си сезон в Италия Ейбрахам има 23 гола във всички турнири дотук с екипа на „вълците“ от Рим, като на няколко пъти и гредите го спираха. Трябва да се отбележи и това, че много от головете на Ейбрахам в шампионата донесоха директно победи на Рома.

Поставете оценка:

1

Оценка 1 от 1 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.