АВТО-МОТО 

Automotive Forum & Expo Sofia събира автомобилната индустрия от днес

Най-голямото аутомотив събитие в България започва днес в Inter Expo Center. Automotive Forum & Expo Sofia 2018 се провежда под патронажа и с участието на премиера Бойко Борисов. Организаторите имат амбицията да поставят началото на биенале, което да заеме редовно мястото си през есента на всяка четна година.

Automotive Forum обединява няколко събития: Международна конференция, Кариерни дни и B2B срещи. На конференцията ще бъде подписан меморандум между Mobileye и Automotive Cluster Bulgaria за развитие на автономни технологии в България, които ще спомогнат и за безопасното шофиране.

Конференцията се провежда под патронажа на министър-председателя г-н Бойко Борисов. Очаква се по време на събитието да бъдат обявени нови чуждестранни инвестиции.

Международната автомобилна конференция Automotive Forum 2018 (18-19 октомври) е насочена към мениджъри и представители на индустрията. Тя ще доведе за първи път в България водещи имена от световния бизнес като BMW Group, Ford, Audi и VW Group, които ще представят пред българските аутомотив доставчици възможностите за съвместна работа с най-големите в индустрията.

Automotive Career Days ще даде възможност на професионалисти и непрофесионалисти, които искат да започнат или развият кариерата си в автомобилната индустрия да намерят желаната позиция в едни от най-големите аутомотив компании в България. Кариерните дни ще се проведат в зала 3 на 18 и 19 октомври и ще разкажат за добри практики и възможности за работа, и продължаване на кариерата в сферата на аутомотив индустрията.

B2B срещите ще дадат възможност представители на българския бизнес да се срещнат с чуждестранни партньори и на малките и средните предприятия да открият нови възможности за развитие като направят първата крачка към нови пазари.

Изложбената част Automotive Expo 2018 ще се проведе от 18 до 21 октомври и ще обхване богатата палитра аутомотив технологии, авточасти и компоненти, автосервизно и гаражно оборудване, аксесоари и консумативи за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили. Потвърдилите участие изложители са над 100 – сред тях лидерите в областта на вноса и дистрибуцията на части и аксесоари, водещите консултанти, логистични компании и търговски вериги от аутомотив бранша.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ