ЛИЦАТА 

Любен Дилов-син за графита „Локо София“ на Хирошима: Нищо драматично не е станало

Нищо драматично не е станало. Не би трябвало това да е поредният повод да си кажем жестоки думи и обобщения за това каква нация сме и какви хора, тъй като има всякакви българи и такива, които драскат по стените. Това заяви Любен Дилов – син в сутрешния блок на БНТ за случая с мъжете написали „Локо София“ на мемориала на жертвите от ядрената бомба в Хирошима.

„Японското общество е много чувствително към драскането на публични места и действат много тежки закони и разпоредби. Трябва да се чете внимателно във външно министерство особеностите и закона за всяка една държава, в която ще пътуваме. Такава информация има и в интернет“, каза още той.

„Ние българите имаме саморазрушителен инстинкт. Нищо, кой знае какво не е станало. Сега всички започват да обиждат момчетата, че са гадни и прости. Трябвало е да бъдат предупредени, че е забранено“, допълни по темата актьорът Александър Дойнов.

„Един футболист писал с монета върху Колизеума. На футболиста акълът му е колкото на сценичните работници. Какво да направи момчето“, завърши Дойнов, като припомни случаят с Благой Георгиев – Благо Джизъса, който надраска Колизеума в Рим с монета.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ