ЗДРАВЕТО 

Руски мед вместо инхалатор при задух

Причините за възникването му са много и всички те водят до недостиг на кислород в организма, в резултат на което мозъкът подава сигнал и дишането се ускорява, като този процес не се поддава на контрола на съзнанието. От задух до задух има разлика – никой няма да се притесни от задух, който се появява, ако потичате известно време след автобуса или се изкачите бързо по стълбите до шестия етаж.

Когато човек започне да се задъхва без видима причина, усеща стягане в гърдите или задух, недостиг на въздух при вдишване или издишване – необходимо е възможно най-бързо да изясните причините за това състояние. В повечето случай лекарите предписват инхалатори, но има стара руска рецепта, която избавя от проблема завинаги, ако сте редовни и последователни в приема на сместа.

Тя се прави, като се смесят 1 кг мед, сокът от 10 лимона, 10 глави пресен чесън, счукан на каша. Сместа се оставя в буркан и престоява 1 седмица. Пие се 4 чаени лъжици, 1 път на ден, на малки глътки, бавно, като за известно време се задържа в устата. Това количество е достатъчно за 2 месеца. Тази рецепта е за хора с изтощен организъм. Равни количества мед и прясно мляко се разбиват добре. Пие се по 1 чаена лъжица 3 пъти дневно.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ