Home » Спорт » В Испания: Роберт Левандовски е все по-близо до Барселона

В Испания: Роберт Левандовски е все по-близо до Барселона

Сподели новината

Отборът на Барселона продължава да се подготвя за своя решаващ четвъртфинален сблъсък в Лига Европа срещу Айнтрахт Франкфурт. В същото време има някои важни движения, които се случват извън терена по отношение на една от трансферните цели на клуба.

Корицата на каталунското издание „SPORT“ в сряда твърди, че Роберт Левандовски е все по-близо и по-близо до трансфер от Байерн Мюнхен на „Камп Ноу“. 33-годишният футболист ще навлезе в последната година от договора си с германския шампион и е настроен за ново предизвикателство в края на кариерата си.

Барселона, след като се президентът Жоан Лапорта обяви, че се отказа от трансфер на Ерлинг Халанд, напоследък съсредоточава всичките си усилия върху национала на Полша.

Италианският журналист Фабрицио Романо наскоро съобщи, че „Блаугранс“ е преговарял с агента на Левандовски, Пини Захави, относно детайлите по евентуалния договор, въпреки че не е имало директна комуникация между „каталунците“ и Байерн.

Трансферният гуру допълва, че нападателят търси дългосрочен договор от Барса. Въз основа на това „SPORT“ твърди, че „каталунците“ вече са провели две отделни срещи с бившия нападател на Борусия Дортмунд.

Посочва, че Левандовски е твърд в желанието си за тригодишен договор, като се добавя, че Байерн не се е отказал от надеждите си да го задържи. Всъщност се смята, че „баварците“ са представили оферта за нов контракт за капитана на Полша.

Въпреки че е на 33 години, Левандовски продължава да се представя на феноменално ниво, без да показва признаци на забавяне. До този момент през сезона полякът има отбелязани невероятните 45 гола във всички турнири.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.