ШОУ 

Христина предаде Александър във „Фермата“

Със завръщането си във „Фермата“, при това като седмичен началник, темпераментната участничка Христина обяви, че иска да покаже по-спокойната страна на характера си, както и че няма да тръгва да отмъщава на тези, заради които веднъж вече беше елиминирана от играта.

Въпреки стремежа да не предизвиква негативни реакции с поведението си, тя все пак успя да си спечели негодуванието на съфермерите си, а причината беше изборът й на тазседмичния първи дуелист. Христина трябваше да избира между двамата назначени от нея ратаи – лесовъдката Милена и интровертът Александър. На пръв поглед, а и според очакванията на участниците, дуелистът беше ясен – Милена. Причината е, че лесовъдката не си спестява критиките към софиянката, освен това пред всички я нарече „зло“. За разлика от нея, Сашо беше сред единиците хора, които подкрепиха Христина по време на дуела, на който тя отпадна.

Скандалжийката обаче шокира всички, заявявайки, че за своето място в шоуто ще се бори Александър. Въпреки огромното изкушение, което изпитвала, за да види лесовъдката в битка, тя все пак предпочела да не се поддава на емоциите си.

Решението на Христина беше определено като предателство към Сашо, който беше сред малкото фермери, с които тя все още продължаваше да поддържа спокойни отношения. Останалите мъже я определиха като страхливка, а футболният мениджър Митко дори съзря стратегия в действията й, за да се хареса на хората.

Самият Александър също не скри разочарованието си от развоя на събитията. Въпреки че го очаквал, той призна, че се чувства предаден от софиянката.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ