СПОРТ 

Паулиньо: Крайната ни цел е титлата

Бразилската звезда на „Левски“ Паулиньо разкри пред медии в родината си, че пред отбора е поставена ясна цел – спечелване на титлата.

„Отборът е много добър, играем точка за точка с „Лудогорец“ и вярвам, че така ще бъде до края. Този сезон сме много фокусирани върху битката за титлата, която не е печелена от няколко години. Така че имаме шанс да запишем имената си в историята на клуба.

Ние знаем, че крайната ни цел е титлата. Разбира се, искахме да се борим и за Купата, но не успяхме и сега на 100% се съсредоточаваме само в лигата. Впускаме се в търсене на тази страхотна цел за клуба и не можем да допуснем да ни разтърси отпадането от „Черно море“, заяви Паулиньо пред lance.com.

Бразилецът, който пристигна на „Герена“ в началото на годината, призна още, че бързо се е адаптирал към стила на игра в България. „Видях страхотната еуфория на феновете, които силно мечтаят за шампионски трофей. Адаптирах се добре, стилът на игра тук е различен, но бързо свикнах. Всеки играч мечтае да бъде запомнен и да остане вечно в историята на клуба. Нека да работим усилено, за да стане. Това е и личната ми цел“, допълни крилото.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ