Home » България » „Възраждане“ иска референдум за РСМ

„Възраждане“ иска референдум за РСМ

Сподели новината

Има една тема, по която има 100-процентов консенсус в нашето общество – Македония. Има 100-процентов консенсус, че не трябва да се прави отстъп по един кървав македонски въпрос, в който България е дала стотици хиляди жертви и е водила 5 войни. Това заяви в декларация председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов от парламентарната трибуна.

Българското общество е категорично, че не трябва да се правят отстъпки за българската история, език и култура. Но вчера стана ясно, че има разлом, но не в обществото, а в управляващата коалиция. Явно има разминавания в коалицията за вдигане на ветото за Македония.

Тъй като това е тревожно, от „Възраждане“ искаме референдум. Референдум, какъвто не беше проведен за членството ни в ЕС и НАТО. Глас народен, глас Божи – да се разбере българите одобряват ли намеренията на премиера. Допитването ще даде максимално голяма представителност.

Референдумът няма да струва скъпо, много по-скъпо ще струва продажбата на българската национална чест и достойнство. Това няма да е компромис, а предателство, завърши Костадин Костадинов.

Поставете оценка:

3.9

Оценка 3.9 от 21 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.