ЗДРАВЕТО 

Миомата се изсушава с 4 билки

Миомите възникват най-често във възрастта 30-40 г., когато нивата на хормоните естроген и прогестерон са най-високи. Обикновено тези образувания по лигавицата на матката намаляват по естествен път, когато жената навлезе в менопаузата. Тоест миомите зависят от хормоните.

Кистите по яйчниците също се образуват при жени в детеродна възраст и много рядко при жени преди менопауза. Обикновено кистите са безобидни, но понякога може да нараснат и да засегнат яйчника. Друго неприятно нещо е, че понякога може да затруднят зачеването, особено ако са съчетани с други ендокринни проблеми.

Миомите може да причинят болки в корема, силно кръвотечение, крампи по време на менструация, по-продължителен цикъл, болки при секс и болки в долната част на корема. Кистите могат да предизвикат болки в областта на яйчниците, нередовна менструация, болки във влагалището, чувство за натиск в долната част на корема. Решението на това състояние невинаги е операция. Има и редица билкови илачи, които ще са ви от помощ. Нанесете 2-3 супени лъжици рициново масло върху стара кърпа, поставете я на корема, където се намират кистите. Увийте допълнително с фолио, за да прикрепите кърпата на мястото. Поставете бутилка с гореща вода отгоре.

Правете това най-малко за 2 часа на ден (за предпочитане през нощта) в продължение на поне един месец. Джинджифилът е прекрасен начин за подобряване на кръвообращението и притока на кръв към матката. Подобрената циркулация помага за справяне с възпалението на матката и яйчниците. Пийте го под формата на чай. Листата от малини действат укрепващо на маточните мускули. Нормализират притока на кръв по време на менструация. Листата от малина са сред най-добрите натурални средства за женската репродуктивна система.

Те помагат за естественото свиване на кисти и миоми. Предотвратяват тежко кървене и отново се приемат под формата на чай. Женският женшен също се справя с миоми и кисти на яйчниците. Тази билка подобрява циркулацията на кръвта. Така свежата чиста кръв помага за отстраняване на излишната растежна тъкан. Лекува тъканни наранявания и намалява съединителна тъкан, например при сраствания. Подобреното кръвообращение работи за естествено почистване на тялото от токсини, мъртва и болна тъкан. Това е много важно за жените с кисти и миоми.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ