СИНЯ ЛАМПА 

Мъж насили 7-годишната приятелка на внучката си

Възрастен мъж е предаден на съд за блудство със 7-годишно момиченце. Районна прокуратура – Петрич е внесла обвинителния акт срещу 57-годишен и се очаква насрочване на делото.

Обвиняемият живеел със съпругата си и семейството на дъщеря си в Петрич в двуетажна къща с избено помещение. Една от внучките му била в приятелски отношения със съседското седемгодишно момиче. Децата ежедневно се виждали, играели заедно. На 16 юни внучката му, която била в лятна ваканция след завършен с отличие първи клас, отново играела с приятелката си в двора на къщата на обвиняемия. Той пък се наливал с алкохол още от 11 ч.

Към 14 ч взел няколко царевични кочана и ги дал на внучката си, за да отиде и ги нарони на отглежданите зад къщата кокошки. Използвайки, че вече е останал насаме с малолетната съседка, той пренесъл детето в избеното помещение, съблякъл го, след което извършил блудствени действия спрямо него без съвкупление.

Междувременно внучката на обвиняемия се върнала и се насочила към прозореца на избата, където станала свидетел на случващото между нейния дядо и приятелката й, плачеща със свалени дрехи.

Пострадалата също я видяла и й махнала с ръка, след което по най-бързия начин изтичала към дома си, където разказала на майка си какво й е направил „дядо „.

Попаден бил сигнал в РУ на МВР – Петрич, а малолетното момиче било прегледано от лекар, който констатирал одрасквания със зачервявания по интимните й части.

Пред разследващия орган обвиняемият категорично не се признал за виновен, дал кратки обяснения, като заявил, че близките му „скалъпили“, че е извършил престъпление.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ