ШАРЕН СВЯТ 

Грозновата тийнейджърка похарчи хиляди паунди, за да точат лиги по нея

Една 24-годишна жена, която била систематично тормозена като тийнейджър, в момента е неузнамаема, след като похарчи огромната сума от 38,000 паунда за пластична хирургия, пише Дейли Мейл.

Селин Сентино, от Цюрих, Швейцария, преминала през десетки козметични процедури, включващи не по-малко от три увеличения на гърдите, които я довели до размер 34FF.

Звездата на Инстаграм казва, че е била обебена от външния си вид, след като по време на тийнейджърските си години и е била наричана „грозна“, а тормозът бил толкова жесток, че често се преструвала на болна, за да не трябна да среща насилниците си.

Несигурността й я накарала да спести пари в брой от работата си като фризьор, за да плати за пластична хирургия, за която твърди, че й е помогнала да се чувства щастлива в собствената си кожа.

В течение на четири години от септември 2013 г. Селин претърпява три гръдни операции, заедно с носа и бузите, устните и брадичката, които достигат 38 000 лири (50 000 швейцарски франка).

С над 43 000 последователи в Инстаграм, тя е затрупана с позитивни коментари от непознати за нейния необичаен външен вид.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ