ЛИЦАТА 

Новата „Мис България“: Ако човек е целеустремен, може да се реализира добре у нас

Теодора Мудева е носителката на титлата „Мис България“ 2018. Тя е от Бургас и е на 17 години. Красавицата сподели, че се е записала в конкурса на шега, след като първо е участвала в „Кралица на Бургас“. Мудева учи в езикова гимназия с профил английски и руски език. Занимава се със спортни танци.

„Поставям си нови цели всеки ден. Мечтата ми е един ден да имам хубава кариера. Искам да уча право в България. Смятам, че ако един човек е целеустремен и амбициозен, той може да се реализира добре в страната ни“, заяви пред Нова телевизия Мис България“ 2018.

Мудева каза, че титлата не дава признание. Според нея в България има много момичета, които са достойни за „Мис България“, но не участват в подобни конкурси. Симона Пеловска е първа подгласничка, а Михаела Йорданова е втора подгласничка. Пеловска ще бъде абитуриентка догодина. Тя учи в езиковата гимназия в Ловеч. Смята да учи международни икономически отношения и също иска да остане в България. Йорданова учи туризъм, но иска да се занимава професионално с мода.

„Първото впечатление, което оставяш у хората, не идва само от външния вид. То е свързано с поведението ти“, каза Мудева.

Втората подгласничка на „Мис България“ 2018 заяви, че подкрепя естествената красота и не одобрява изкуствените намеси. Според нея корекциите са допустими, само ако са в умерени количества.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ