ПОЛИТИКА 

Общинар от БСП: След травеститите входовете са осеяни с презервативи, урина и фекалии

Това е дълга битка, която започна от август месец, когато граждани ме сигнализираха, че сградата на „Позитано“ 11А е подпалена от тези хора, предлагащи сексуални услуги. Поставих въпроса пред зам.-шефа на СДВР Антон Златанов, който ме изуми с отговора, че там от месеци нямало травестити, нямало сигнали. Това каза в сутрешния блок на Bulgariа on air общинският съветник от БСП в Столичния общински съвет Николай Николов.

Затова започнах подписка и 1031 души се подписаха в края на август. На първото заседание на Столична община предадох подписката, но досега няма никакъв напредък. Кметът Франдъкова пое ангажимент да се направи среща между представители на Общината и представители на СДВР, но това и досега не се е случило, заяви Николов.

Затова предприех солова акция, при която снимах тези хора, които предлагат сексуални услуги. Тези хора извършват услугите си в жилищните дворове и притесняват гражданите. Скандалното е, че мястото, на което тези хора стоят, е буквално на 30 метра от СДВР.

Входовете са осеяни с употребявани презервативи, фекалии, урина. Въпреки че са поставени камери, това не ги спира. Нека кметът Фандъкова или от СДВР да ме опровергаят и да кажат какви мерки се вземат, подчерта общинарят. Ще продължавам да търся решение на този проблем, категоричен е Николай Николов.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ