ШОУ 

Лепа Брена тръгна с перуки

Лепа Брена тръгна с перуки и спря да се показва със своята си коса. От известно време изпълнителката се хвали с „лъвска грива”, която не е характерна за нея.

Сръбската певица прогресиращо оплешивява и то пред очите на феновете си. Знойната блондинка има сериозен проблем с косата си, което наложи и слагането на перука за легендарната изпълнителка, твърдят нейни почитатели.

От няколко дни Брена е забелязвана с гъста грива на главата, която няма нищо общо с нейната коса. По-наблюдателните й фенове веднага забелязали, че любимката им вече не залага на собствените си къдрици.

Професионалисти коментират, че вероятно постоянното третиране с различни препарати е причина, Лепа да стигне до там. Вече дори и екстеншъните не били решение за сръбската легенда. Затова тя взела решение да носи перуки. Смятала, че така хем ще пощади косата си, хем ще изглежда добре, пише в. „Телеграф”.

В едно от последните си интервюта, певицата споделя, че е на такъв етап от живота си, че не се плаши от нищо. След като преживяла двете най-големи страдания–разпадането на бивша Югославия и отвличането на по-големия си син Стефан, балканската звезда смята, че вече нищо не може да я засегне.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ