Home » Любопитно » Лоренцо на Софи закъса сериозно

Лоренцо на Софи закъса сериозно

Сподели новината

В последно време синът на Софи Маринова – Лоренцо, е изпаднал дотам, че дори не може да си плаща сметките в заведенията. Вместо пари, той оставял по нещо в залог. Една от излагациите му била тези дни в популярен наргиле бар, научи „Уикенд“ от очевидци на резила му.

Младокът нямал 40 лева за сметката и си тръгнал, без да плаща, а като залог, че ще покрие дълга си, оставил ключовете и автомобила си. За да погаси борча, на Лоренцо му били нужни цели два дни.

До патовата ситуация се стигнало, след като младият ром се скарал с майка си Софи Маринова. Понеже тя го упреквала, че е мързелив и по цял ден не прави нищо друго, освен да обикаля заведения и игрални зали, двамата се сдърпали сериозно. Докато били в добри отношения, певицата му давала по 300-400 лева на ден, с които младежът да разполага. Половинката ѝ Гринго бил против Лоренцо да получава толкова пари и често имало скандали по темата, заради които тя отнасяла по някой друг шамар.

Лоренцо често залагал и семейни бижута, ценности и картини, които после Гринго откупвал. Вероятно поради тази причина младежът се слави като любимец на собствениците на заложни къщи, които се възползват от незнанието му и често му предлагат силно занижени цени за предметите. Лоренцо дори дал автомобила си на лихвари за 13 000 лева, макар реалната цена на возилото с марка „Mecedes“ да е около пет пъти по-висока.

След като разбрала за страстта на сина си към хазарта, певицата му спряла парите. Тогава Лоренцо се изнесъл с приятелката си за десет дни в столичен 5-звезден хотел, където нощувката е приблизително 300 лева на вечер. През това време негов познат му казал, че краде последен модел Iphone от голяма търговска верига и може да се договорят по 350 лв. за брой. Лоренцо веднага клъвнал и решил, че ще прави бизнес с крадените телефони. Дал 35 000 лева за 100 броя Iphone, но не получил нищо. „Онзи тарикат буквално се покри и Лоренцо пи една студена вода. Това съвсем го довърши и остави без пукната пара. А за капак майка му разбра и го отсвири“, издава източникът на „Уикенд“.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.