СИНЯ ЛАМПА 

Красива рейнджърка от Карлово изчезна мистериозно

Красива рейнджърка от 61-а Стрямска механизирана бригада изчезна мистериозно както Мето Илиенски през 2003 г. 40-годишната Десислава Стоянова оставила мобилния си телефон в апартамента в Карлово, където живее, и излязла. Никой не я е виждал от месец насам. В неведение са и командирите ѝ от армията. Когато не се явила на работа, започнали да я търсят.

Жилището ѝ било отключено, колата ѝ липсвала. В апартамента намерили само мобилния телефон, който бил включен в контакта. Стоянова е разведена. Живеела сама. Има син, за когото се грижи бащата. “Десислава е в армията от много време. Дисциплинирана и изпълнителна е. Не е пускала рапорт за напускане”, казват колегите ѝ от казармата.

Военна полиция издирва мистериозно изчезналата рейнджърка. Военната прокуратура я разследва за дезертьорство. Наказанието е от 1 до 8 г. затвор. Три са версиите по разследването, пише “24 часа”. Според първата Десислава е поредната жена – жертва на престъпление. Проверяват се всички нейни приятели мъже, с които е имала връзки в последните месеци, както и бившият ѝ съпруг.

Според втората версия красавицата в униформа е избягала в чужбина. Тя не е подавала рапорт за напускане на службата. Третата е свързана с инцидентно напускане на жилището и нещастен случай на обезлюдено място.

Освен Военна полиция я издирват и близките ѝ. Въпреки това от Десислава няма и следа. По подобен начин през 2014 г. изчезна и 48-годишната тогава Стоянка Дудекова – тя тръгнала за работа и до днес се издирва като безследно изчезнала.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ