Home » България » Атанасова: Преди НС да се разпусне трябва да върне хартиените бюлетини. После можем да отиваме на избори

Атанасова: Преди НС да се разпусне трябва да върне хартиените бюлетини. После можем да отиваме на избори

Сподели новината

Живеем повече от 100 дни в държавата на абсурда. Това заяви в Русе председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, цитирана от БТА.

„Стигна се до ситуация, в която министър на правителството протестира срещу собственото си правителство. Друга част от коалиционните партньори се обиждат в социалните мрежи, като се наричат „мишоци“. Трети се бият по министерските кабинети“, обясни Атанасова.

Тя добави още, че министър от Русе и кмет на Русе са „във война в социалните мрежи и не само по отношение на възстановяването на летището край града“.

„Промяната продължава единствено, за да лъже тази голяма част от обществото, която я подкрепи, да занули финансово държавата. Убедена съм, че предсрочни избори ще има“, каза Атанасова.
По думите ѝ ГЕРБ е в кондиция и е готова за тях. Това го показвали и последните социологически проучвания.

„Преди Народното събрание да се разпусне трябва да върне гласуването с хартиени бюлетини. След това можем да отиваме на избори“, каза Атанасова.
По повод на видеото на министъра на културата Десислава Атанасова изрази притеснение, че човек с подобно поведение подписва протоколи за проведени конкурси и възлага управлението на културни институции.

„Смятам, че всички допуснати нередности и нарушения в тези проведени конкурси трябва да бъдат коментирани в съдебни процедури“, каза още Атанасова.

Поставете оценка:

1.6

Оценка 1.6 от 25 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.