Home » Свят » Расте броят на жертвите на стрелбата в метрото в Ню Йорк

Расте броят на жертвите на стрелбата в метрото в Ню Йорк

Сподели новината

За 8 простреляни и общо 16 пострадали при днешната стрелба в метрото в Бруклин съобщи Си Ен Ен, предаде БНР.

Инцидентът е станал около 08:30 сутринта местно време – пиков час за нюйоркчани. Според местни медии ранените са поне 13, а простреляните най-малко петима. По първоначална информация на пожарникари, отзовали се на сигнал за пушек на станцията на 36-та улица в квартала Сънсет Парк, на мястото са били открити няколко простреляни души, както и недетониран експлозив.

Заподозряното лице вероятно е хвърлило димка преди да открие стрелба, твърдят органите на реда. Заподозряният е бил висок около 165 см и с тегло около 80 кг с маска и работно облекло за извършване на строително- ремонтни дейности.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар