Home » Спорт » Късна драма на битката между ПСВ и Лестър

Късна драма на битката между ПСВ и Лестър

Сподели новината

ПСВ Айндховен и Лестър Сити завършиха 1:2 в реванша си от Лигата на конференциите, след като англичаните реализираха късен обрат, за да се доберат до полуфиналите в турнира.

Еран Захави откри резултата в средата на първата част, за да промени общия резултат на 1:0, след като преди седмица двата тима не си вкараха по нито един гол.

След почивката Джеймс Мадисън блесна, за да изравни за 1:1, а Рикардо Перейра бе в точния момент на точното място, за да добута топката във вратата на холандците в 88′.

„Лисиците“ бяха доста по-мотивираният отбор и очевидно този с повече футболни достойнства, за да се класира напълно заслужено за следващата фаза, където ще се опита да преодолее победителя от двойката Бодьо/Глимт – Рома, за да влезе в директен спор за трофея.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар