ШАРЕН СВЯТ 

Учени разкриха къде на Земята е бил подземният град на извънземните

Има неща, които науката скрива от нас. Неотдавна учените са открили на територията на Египет изоставен подземен град, в който се смята, че са живели пришълци от други планети.

До този извод са стигнали уфолозите, след провеждането на редица изследвания. Във въпросното подземие на хуманоиди са намерени над 20 стаи в различни размери.

Предполага се, че в тях са живели различни същества, които са били високи около метър и половина. До този извод са стигнали учените след оглед на въпросните помещения.

Според тайните доклади, публикувани в специализирани издания, пришърците имали слабо телосложение и именно така можели да се придвижват из тесните коридори на постройките.

Египет отдавна е място, за което се предполага, че е било посетено от извънземни, но все по-често се публикуват информации за това, че там е имало извънземни и именно така са били създадени и пирамидите.

За въпросното „средище на извънземни“ вече се предлагат и туристически турове. Повечето от агенциите са го включили в обиколката си и се надпреварват да примамват клиенти с евтини пътешествия дотам.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ