Home » Новини » Убиха двама непълнолетни на частно парти в Питсбърг

Убиха двама непълнолетни на частно парти в Питсбърг

Сподели новината

Двама непълнолетни бяха убити и най-малко девет души бяха ранени при стрелба по време на частно парти в американския град Питсбърг, предаде dir.bg, позовавайки се на Асошиейтед прес.

Стрелбата е започнала в неделя около 00:30 ч. местно време в имот за краткосрочно отдаване под наем. За партито са се събрали над 200 човека, като повечето от тях са били непълнолетни, съобщава полицията.

Най-малко 11 души са били хоспитализирани с огнестрелни рани, като двама от тях са починали.

Според полицията в закритите помещения на имота са произведени 50 изстрела, като е имало и още няколко навън. На местопрестъплението са открити гилзи от пушки и пистолети.

Все още не се съобщава за заподозрени.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар