Home » България » Георг Георгиев: Лена Бориславова да се извини

Георг Георгиев: Лена Бориславова да се извини

Сподели новината

От МГЕРБ отговориха на говорителката на правителството Лена Бориславова по повод думите ѝ, че е имало еуфория заради ареста на бившия премиер Бойко Борисов.

Това стана ясно от изказване на председателя на МГЕРБ Георг Георгиев към участниците в 12-то издание на инициатива “Да пуснем корени в България”.

Пред множеството той заяви: „Сутринта слушах т.н. говорителка, че онзи ден когато е бил арестът на г-н Борисов, е имало еуфория. Можете ли да си представите, че незаконният арест на някого е бил повод за тържествуване и човек да бъде в еуфория. Трябваше да дойде Лена Бориславова пред ГДНП и да види точно колко еуфорични бяхме всички ние, защото знам, че и вие бяхте там. И да споделим с нея тази еуфория.

Може би сега трябва да се извиним по отделно както на Борисов, Горанов и Арнаудова, но и на вас, защото в тези дни, които наричаме европейски и празнични сте задължени да мислите как дали пък някакъв мерзавец няма да дойде и заради това, че имате различно мнение, няма да ви причини нещо подобно“, заяви Георгиев.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.