ЛИЦАТА 

Кристин Илиева с нов апел за помощ! Необходими са й 100 000 евро

Моделът Кристин Илиева, която пострада при тежка катастрофа с певицата Дивна, отново се нуждае от помощ. Днес тя се обърна към всички хора с добри сърца и пусна апел в личния си профил във facebook.

Ето какво написа тя:

„Пиша до всички вас, мои приятели и познати, хора с добри сърца! Отново имам нужда от вашата помощ и подкрепа. Мина почти година от този ужасен ден и възстановяването ми все още не е пълно. За жалост няма и да е другия месец или три. Ще трябва още да се боря, да ми помагате, защото без подкрепата на семейството и приятелите си и вие всички, аз нямаше да съм тук. Нямаше да мога да се радвам, да се наслаждавам на храната, да обичам, да мога да излезна с приятели, да отида на кино и да се забавлявам.

Честно, доста трудно сдържам сълзите си сега, докато пиша това. Като цяло открих, че всъщност съм доста емоционална, но пък с много силен дух и характер. Доста питат “Как се справяш?!”, отговорът ми е, че в такъв момент нямаш избор, искаш да живееш, да дадеш всичко от себе си, за да живееш пълноценно!!! Да създадеш поколение и да научиш и своите деца да бъдат силни и смели.

Всеки от вас, който има въпроси към мен, нека ми пише, винаги съм се старала да отговарям и с каквото мога да помагам. Животът, явно че може да бъде коварен и несправедлив, много пъти съм се питала: “Защо на мен? Или “Защо е толкова сериозно?”, за да станеш и да се изправиш още по-силен! Силно вярвам, че и след всяка буря изгрява слънце, при мен е мъгливо с лека яснота. Ту така, ту онака с две думи.

Факт: Никога не съм обичала да искам помощ, да показвам, че не мига да се справя с нещо и сега го правя към вас! Защото вярвам, че има добри хора, вярвам че ще се възстановя напълно и ще имам пълноценен живот, и вярвам че всичко добро се връща!!!

Всяка една помощ е добре дошла и оценена!!!

Искам също да благодаря и на всички, които вече го направиха!

БЛАГОДАРЯ!“

Момичето се въстановява вече почти една година след тежката катастрофа, която претърпях на 12ти март 2018 г. През този период й бяха направени множество операции в турска болница, където лекарите са убедени, че пълното й възстановяване е напълно възможно.

„Пътят дотук не беше никак лек и знам, че предстоят още трудни моменти, но вярвам, че мога да се справя с вашата подкрепа. Предстоят ми още скъпо струващи ортопедични и пластични операции и отново се нуждая от вашата помощ. По време на лечението ми настъпиха усложнения, което налага прилагането на допълнителни интервенции и медикаменти, чиято цена надхвърля първоначално предвидената сума. За предстоящите операции са необходими 100,000 евро – сума, непосилна за семейството ми.“ – пише Кристин Илиева.

Банковата сметка е следната:

Kristin Tsvetozarova Ilieva
Societe Generale Експресбанк
IBAN: BG79 TTBB 9400 1528 4909 17
BIC: TTBBBG22

Припомняме, че тежката катастрофа стана край с. Българене, Плевен, след като пътува заедно с Дивна по пътя Русе-София. Изпълнителката на „Хипноза“ управлявала автомобила, а до инцидента се стигнало, след като тя загубила контрол и се ударила в мантинелата. Самата певица се размина без наранявания.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ