ШАРЕН СВЯТ 

Как ни влияят планетите?

Всеки човек е подложен на противоречивите влияния на различните планети и различните сили. Луната, Слънцето, Венера и Меркурий се движат най-бързо по небето и за това тяхното влияние продължава от няколко часа до 3-4 дни и не винаги водят до събития в нашия живот.

Това може да повлияе най-много върху настроението, някои емоции, разговорите, срещите. Марс, Юпитер и Сатурн са по-бавни планети и тяхното влияние е по-сериозно, затова на техните транзити се обръща по-голямо внимание. Висшите планети – Уран, Нептун, и Плутон се движат бавно и техните транзити са продължителни, даже години. Те имат дълбоко трансформиращо въздействие върху човека и могат да се окажат причина за сериозни поврати в живота. Обичайте планетите!

Всяка крупна фирма, корпорация, се състои от множество отдели и управления. Начело на всеки един стои директор или началник. Всички те са еднакво важни и изпълняват конкретни служебни отговорности и задължения. А от тяхната дейност и изява зависи успеха на корпорацията като цяло. Сега да приемем, че хороскопа ни е тази крупна фирма или корпорация, а въздействието на планетите може да сравним с работата на директорите и началниците на управленията.

Меркурий отговаря за отдела на информацията и рекламата, Венера – за вътрешният и външният дизайн и взаимоотношенията, Марс – за стратегията на фирмата, Юпитер – за отдела на рискованите капиталовложения, политиката на фирмата и юридическите казуси. Плутон определя момента, когато делото е отишло достатъчно далеко и е време да напусне играта, а Сатурн отговаря за инструкциите и правилата, техниката на безопасност.

Всяка една от планетите е длъжна да се справя със своите отговорности и задължения, за да може корпорацията като цяло да има успех, но за добрата работа зависи още и от взаимоотношенията (аспектите) между управляващите (планетите). Ако има разбирателство ще върви и работата, но ако има напрежение, то тогава на всички е известно до какво ще доведе всичко това. Слънцето е началника на хороскопа, изпълнителният директор. То се явява център на нашата Вселена, източник на топлина и светлина, около който планетите водят своя хоровод.

Затова вашето Слънце е вашият център, астрологичното тяло характеризиращо вашето предназначение, смисъла на вашето съществуване. Слънцето е още предмета на вашите искания и характеризира още стилът на вашият живот, който до голяма степен е подходящ за вас. Луната е секретарката, която трябва да улавя реално и подсъзнателно всички искания и нареждания на управителя Слънце и да ги привежда в действие. Един добър екип би допринесъл много за синхронността, но разногласията между тях ще се отразяват и на останалия персонал.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ