Home » България » Ченчев: Можем да дадем на Украйна всичко, което спасява животи, а не ги отнема

Ченчев: Можем да дадем на Украйна всичко, което спасява животи, а не ги отнема

Сподели новината

Можем да дадем на Украйна всичко, което спасява животи, а не което ги отнема. Това каза депутатът от БСП Иван Ченчев в ефира на „Твоят ден” по NOVANEWS. На въпрос ще излезе ли БСП от управляващата коалиция, ако се вземе решение България да въоръжи Украйна, той коментира така.

„Като ПГ няма как да ревизираме решения на висшите органи на нашата партия, а те са се произнесли по темата и са категорични. Това е „червената линия”, зависи какво решение се вземе и какъв документ се приеме, ще видим как да действаме. Призоваваме за много добре обмислена позиция на страната ни”, каза още той.

Във връзка с мерките, които предстои да се вземат за намаляване цените на стоките у нас Иван Ченчев обясни, че е хубаво, че такъв разговор се случва и политическите партии проявяват ангажираност.

„Ще се излезе с добри и работещи мерки. Трябва да се помисли за намаляване на ДДС-то на горивата, обсъжда се нулева ставка за храните- все неща, от които българските граждани имат нужда и ще усетят по джоба си. Намаляването на ДДС-то ще намали и цената за крайния потребител”, смята Ченчев.

Поставете оценка:

1

Оценка 1 от 1 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар