Home » България » Кола падна в река до с. Ягодина

Кола падна в река до с. Ягодина

Сподели новината

Кола падна в реката по тесния път за село Ягодина в Смолянска област, съобщи БНТ.

По думите на директора на Областната дирекция на МВР в Смолян Костадин Пачеджиев два автомобила се срещнали на тесен участък от пътя. Единият е дал назад и, вероятно заради подкопан участък, се е свлякъл до реката.

В пострадалия автомобил е пътувал само шофьорът, който не е наранен. Подкопани участъци има на много места по планинските пътища, а това е предпоставка за произшествия като това, казват от сдружение „Да спасим Триград“.

Вече пети месец пътят до селото е откъснат и се появяват нови свлачища. Общо 14 са участъците, които трябва да се ремонтират, а действия от държавата няма. Затова от сдружението готвят нов протест на 30 април.

Поставете оценка:

3

Оценка 3 от 2 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.