ШОУ 

Кобилкина нае бавачки, за да може да работи

Детска бавачка гледа бебето на Наталия Кобилкина, докато тя работи. Сексоложката се върна на работа буквално дни след раждането на новородения си син Филип.

Младата майка отказа да си седи у дома и да гледа бебето, а вместо това побърза да се върне към бизнеса си и това, което обича да прави.

Въпреки че стана съвсем наскоро майка, Наталия не се спира. Тя вече провежда семинари, а бебето и бавачката му са неотлъчно до нея. Освен това почти непрекъснато съпругът й е в Гърция и не може да й помага. Затова и тя си нае помощница.

Сексоложката изуми с факта, че роди първото си дете не само с гинеколог и акушерка, но и с астролог. Именно звездоброецът посочил точния час и минута, подходящи за раждане на детето й, пише „България днес”.

Кобилкина силно се влияе от астрологията и била убедена, че само така ще осигури подходящо бъдеще за детето си. Затова се и посъветвала със специалист кога е най-подходящо да роди. По тази причина сексоложката родила със секцио, което било планирано до минута. Раждането се случило на 27 февруари, в 16:50 часа. Така детето се родило с асцендент Лъв и Луна в Стрелец.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ